Opname van de eerste podcastaflevering van De Drie Haringen met Dick, Lars en Floor
Opname van de eerste podcastaflevering van De Drie Haringen met Dick, Lars en Floor

#1 De Drie Haringen: publiek-private samenwerking

Podcast De Drie Haringen

In de nieuwe podcast ‘De Drie Haringen’ gaat Ondernemersmanager Floor Thomasse in gesprek over tal van relevante onderwerpen voor ondernemers. In de eerste editie van de maandelijkse podcast wordt er meer achtergrond gegeven over de publiek-private samenwerking. Gasten zijn wethouder Lars Carree en Dick Hulsebosch, de voorzitter van Ondernemers Belangen Zandvoort.

Zelf zegt Floor over deze eerste aflevering het volgende: “Er passeren veel voor ondernemers belangrijke onderwerpen de revue, zoals het belang van de samenwerking, het convenant als basis van de samenwerking en de doorontwikkeling van het innovatiefonds tot een nieuw ondernemersfonds. Ik hoop dat de luisteraar zo een goed beeld krijgt bij de grondvesten van de publiek-private samenwerking middels het ondernemersmanagement.”

De ondernemerspodcast is een samenwerking tussen OBZ, gemeente Zandvoort en de Zandvoortse Courant. De podcast is onderdeel van De Zandvoort Podcast. De podcast is altijd als eerste te beluisteren op de website www.ondernemersplatformzandvoort.nl.