Zandvoort-Katwijk-Zandvoort
Zandvoort-Katwijk-Zandvoort Foto: zandvoortsecourant.nl

Zandvoort-Katwijk-Zandvoort

Algemeen

 Zandvoort-Katwijk-Zandvoort

Voor fietsliefhebbers is Zandvoort het laatste weekend van maart the place to be. Le Champion organiseert namelijk op zaterdag 28 maart de allereerste editie van de strandrace Zandvoort-Katwijk-Zandvoort en op zondag 29 maart de derde editie van de toertocht Omloop van Zandvoort. Inschrijven voor beide evenementen is nog mogelijk t/m zondag 15 maart.

De strandrace Zandvoort-Katwijk-Zandvoort op zaterdag 28 maart is nieuw op het programma van Le Champion. De afstand van de race tussen de badplaats Zandvoort en het vissersdorp Katwijk bedraagt 42 km en is zowel toegankelijk voor de wedstrijdrijder als de recreant. De start is vanaf 12.00 uur bij strandpaviljoen ‘De Haven van Zandvoort’ en in het slotstuk wacht nog een pittige klim naar de spectaculaire finish op de boulevard van de Noord-Hollandse badplaats. Bij deze primeur worden 700 mountainbikers verwacht.

Omloop van Zandvoort
Het Circuit Park Zandvoort is op zondagochtend 29 maart hét terrein van de 2.000 verwachte deelnemers aan de Omloop van Zandvoort. Na een ronde van 4,2 km mét tijdregistratie over het circuit, fietsen zij richting het Groene Hart en Haarlem voor routes over 45, 80 en 120 km. De finish is in het gezellige centrum van Zandvoort op het nieuwe Marktplein.

Inschrijven
Inschrijven voor deze fietsevenementen in Zandvoort is nog mogelijk t/m zondag 15 maart, er is geen na-inschrijving. Kijk voor meer informatie op www.zandvoortkatwijkzandvoort.nl en www.omloopvanzandvoort.nl

 Omloop van Zandvoort