Proef de sfeer van dichtbij en word vrijwilliger
Proef de sfeer van dichtbij en word vrijwilliger Foto: zandvoortsecourant.nl

Proef de sfeer van dichtbij en word vrijwilliger

Algemeen

In het laatste weekend van maart vinden er vier Le Champion sportevenementen plaats in Zandvoort. Op zaterdag 28 maart wordt er gewandeld bij de 30 van Zandvoort en is er een nieuwe strandrace voor mountainbikers, Zandvoort-Katwijk-Zandvoort. Op zondag 29 maart komen er 14.000 hardlopers in actie tijdens de 8e Runner’s World Zandvoort Circuit Run en vindt het fietsevenement de 3e Omloop van Zandvoort plaats. Als vrijwilliger kan je hier het hele weekend bij zijn!

Wie onderdeel wil zijn van het sportieve weekend in Zandvoort, maar zelf niet meedoet, kan als vrijwilliger toch de geweldige sfeer proeven. Je kunt helpen bij de verzorgingsposten, waar iets uitgedeeld wordt aan de deelnemers, of je staat langs het parcours om ervoor te zorgen dat het parcours veilig blijft voor de sporters. En natuurlijk zijn bij de start en de finish vele handen nodig.

Als vrijwilliger kun je rekenen op een goede verzorging tijdens het evenement, duidelijke instructies van de groepsleider per gebied en een herinnering na afloop. Tevens is er op zondag ter afsluiting een medewerkersmaaltijd voor alle vrijwilligers.

Zowel bij het wandelen, fietsen en hardlopen is de organisatie nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Iedereen die interesse heeft, kan zich aanmelden via vrijwilligers@lechampion.nl. Samen met de vrijwilligerscoördinator wordt gezocht naar een leuke en geschikte taak. Ook is een gezamenlijke taak met een collega, vriend of vriendin mogelijk. Met z’n allen kan er dan weer een geweldig weekend neergezet worden.

 zien je graag in Zandvoort! Voor meer informatie en aanmelding: vrijwilligers@lechampion.nl. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.30vanzandvoort.nl, www.zandvoortkatwijkzandvoort.nl, www.zandvoortcircuitrun.nl of www.omloopvanzandvoort.