Verkiezingen Waterschappen: Michiel Hermsen
Verkiezingen Waterschappen: Michiel Hermsen Foto: zandvoortsecourant.nl

Verkiezingen Waterschappen: Michiel Hermsen

Algemeen

Naast CDA kandidaat Jan Beelen heeft nog een Zandvoorter zich verkiesbaar gesteld voor de Waterschapsverkiezingen voor een zetel in het Hoogheemraadschap Rijnland. Michiel Hermsen, buitengewoon raadslid van D66 Zandvoort, presenteert zich als volgt:

(persbericht)                                                                                                                                            

De keuze om voor het waterschap te gaan is vanzelfsprekend. De Koning heeft de afgelopen jaren het Thema “Water” op de kaart gezet. Michiel is recent ook vader geworden. Het idee om iets moois achter te laten is iets wat erg bij hem speelt. Michiel vind het belangrijk dat kinderen kunnen zwemmen in schoonwater. Iets wat tegenwoordig niet vanzelfsprekend is. Daar komt ontzettend veel bij kijken om te zorgen dat het water schoon blijft. Iets waar Water Natuurlijk zich enorm voor inzet.

Als inwoner van de gemeente Zandvoort, kustgemeente pur sang, weet ik als geen ander hoe belangrijk de kust is voor ondernemers, toeristen en inwoners en natuurlijk de bewaking hiervan. Ik sta voor een betaalbaar waterschap, waarin de middelen efficiënt, evenwichtig en rechtvaardig worden ingezet voor mens, natuur en economie. Transparantie en proactieve houding naar de inwoners van het Hoogheemraadschap Rijnland geeft de inwoners inzicht in hetgeen wat het Hoogheemraadschap doet. Duurzaamheid, Transparantie en Betaalbaarheid zijn de redenen waarom ik mij verkiesbaar stel voor Water Natuurlijk.

De 31 jarige Michiel Hermsen staat op plek 7 van Water Natuurlijk, de enige partij die gesteund wordt door Groen Links en D66.