Prachtige bedragen zijn door de Rotary Club Zandvoort opgehaald
Prachtige bedragen zijn door de Rotary Club Zandvoort opgehaald

Rotary Club zandvoort haalt met Circuit Run € 40.000 op

Actueel

Het was maandagavond weer een feestelijke bijeenkomst voor Rotary Club Zandvoort bij Plazand. Want in bijzijn van wethouder Martijn Hendriks werd bekend gemaakt welk bedrag tijdens de Circuit Run is opgehaald voor goede doelen.

Eind maart werd alweer de 15e editie van de Zandvoort Circuit Run gehouden en Rotary Club Zandvoort was er voor de 15e keer bij om met allerlei acties geld op te halen voor goede doelen. Wethouder Hendriks had de eer om een cheque van € 2.000 te mogen overhandigen aan Esther Janssen, voorzitter van de stichting Community Services. Het bedrag zal volledig ten goede komen aan lokale goede doelen in Zandvoort.

Daarna werd er een cheque ter waarde van € 38.367 overhandigd aan Villa Joep, het landelijke goede doel van deze editie. Villa Joep is een stichting die zich inzet voor onderzoek naar Neuroblastoom, een ernstige vorm van kinderkanker.

Dit bedrag werd bijeen gehaald door diverse activiteiten, waaronder een team van 100 VIP lopers van Rotary Club Zandvoort, een gezamenlijk Kids team (samen met Villa Joep), vrijwillige donaties van alle hardlopers die deelnamen aan de Circuit Run evenals de vele lopers, vooral kinderen, die zich lieten sponsoren door familie, vrienden en bekenden.

Het werd maandagavond een mooie afsluiting van de 15e editie van de Zandvoort Circuit Run; een evenement dat mogelijk is gemaakt door de unieke samenwerking tussen Le Champion, Circuit Zandvoort, Gemeente Zandvoort en Rotary Club Zandvoort.