Afbeelding
Foto:

Doe mee met de Rotary Circuit Experience

Actueel

Komende zondag 18 februari organiseert Rotary Club Zandvoort weer de jaarlijkse Circuit Driving Experience. Dit exclusieve evenement staat garant voor spanning en plezier op ons wereldberoemde circuit.

De Driving Experience biedt een dag vol sensatie en avontuur voor deelnemers van alle niveaus. Van beginners tot ervaren coureurs, iedereen krijgt de kans om achter het stuur te kruipen en de uitdagende bochten en rechte stukken van Circuit Zandvoort te bedwingen. Ervaren instructeurs zullen de deelnemers begeleiden en voorzien van waardevolle tips om de rijvaardigheid te verbeteren.

Naast het rijplezier is deze dag ook een uitstekende gelegenheid om mede-autoliefhebbers te ontmoeten en te netwerken in een ontspannen en stimulerende omgeving.

“We zijn verheugd om dit evenement weer te kunnen organiseren op het prachtige Circuit Zandvoort”, aldus Diane Abspoel van Rotary Club Zandvoort. “Het belooft een dag vol plezier en opwinding te worden voor alle deelnemers, terwijl we tegelijkertijd fondsen werven voor belangrijke liefdadigheidsdoelen. Eén daarvan is Villa Joep, hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.”

Ga voor meer informatie of aanmelden naar www.rotarycircuitexperience.nl.