Robin Homoet en Maarten Koper
Robin Homoet en Maarten Koper Foto:

Maak maandag 15 april kennis met de Rotaryclub Zandvoort

Actueel

In de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten nodigt Rotaryclub Zandvoort iedereen op maandagavond 15 april uit voor de open clubbijeenkomst van de lokale afdeling. Tijdens een bijeenkomst in Plazand kunnen geïnteresseerden kennis maken met wat de Rotary doet en wie de lokale leden zijn.

Voorzitter Robin Homoet: “De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in de lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Zandvoort, maar ook ver daarbuiten.” 

Leden van de Rotary wisselen hun professionele kennis uit, vertellen elkaar over hun vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens de clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn de leden een waardevol klankbord voor elkaar. “Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven”, aldus Homoet. 

Wil jij ervaren wat Rotary inhoudt, mooie initiatieven steunen en hands-on bezig zijn voor en met elkaar? Dan ben je van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De inloop is om 18.30 uur in strandpaviljoen Plazand. “Om 19.00 uur eten we samen een hapje en om 20.00 uur laten we je graag kennismaken met onze club en activiteiten. De bijeenkomst is om 21.30 uur afgelopen”, vertelt Homoet uitnodigend. 

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl/zandvoort. Aanmelden voor de open clubbijeenkomst kan via email: secretarisrczandvoort@gmail.com