Opname van de ondernemerspodcast ‘De Drie Haringen’
Opname van de ondernemerspodcast ‘De Drie Haringen’

#2 De Drie Haringen: doorontwikkeling van het ondernemersfonds

Podcast De Drie Haringen

In de maandelijkse podcastserie voor ondernemers nodigt ondernemersmanager Floor Thomasse als gespreksleider telkens twee gasten uit (samen De Drie Haringen) om een onderwerp te bespreken dat speelt in Zandvoort.

In de tweede aflevering ontvangt Floor Ifong Chi, voorzitter van het huidige Ondernemers Innovatiefonds Zandvoort en Hanneke Mel, voorzitter van Vereniging Bedrijventerrein Noord. De dames spreken over het succes van het huidige ondernemersfonds en de gewenste voortzetting daarvan. 

Het huidige fonds wordt gefinancierd vanuit een reclamebelasting. De werkgroep staat achter het idee om de financiering van het fonds vanaf 1 januari 2024 te laten plaatsvinden op basis van een opslag op de Onroerendezaakbelasting (in plaats van de reclamebelasting). Hierdoor worden meer ondernemers betrokken en vindt er een eerlijkere verdeling van de financiering plaats.

De podcast is te beluisteren via Spotify.

Ben je ondernemer en nog geen lid van het ondernemersplatform Zandvoort? Meld je dan nu gratis aan en blijf op de hoogte. Ga naar www.ondernemersplatformzandvoort.nl