Carl Simons heeft een pauze van twee maanden ingelast
Carl Simons heeft een pauze van twee maanden ingelast Foto: zandvoortsecourant.nl

Carl Simons heeft een pauze van twee maanden ingelast

Algemeen

Het gaat minder goed met de gezondheid van de fractrievoorzitter van OPZ, Carl Simons. In een mail gericht aan de voorzitter van de raad, met een afschrift naar de fractievoorzitters en de griffie, legt hij uit wat er aan de hand is.

“Het gaat niet goed met mijn gezondheid. In december is het aantal klachten toegenomen en wel zodanig, dat ik in januari een aantal specialisten dien te bezoeken en diverse onderzoeken verricht dienen te worden. Kennelijk heeft de stress van het afgelopen jaar een fnuikende invloed op mijn lichamelijk functioneren. De week van 22/12 heb ik voornamelijk liggend moeten doorbrengen, want langere tijd zitten lukte niet vanwege een ernstige spitaanval. En dat tijdens de Kerstdagen”, schrijft hij.

“In overleg met mijn huisarts en specialisten heb ik besloten de komende twee maanden alleen en uitsluitend te besteden aan ‘beter worden’. De fractie van OPZ heb ik hiervan reeds op de hoogte gebracht. Het spijt me dit besluit te moeten nemen, maar de omstandigheden dwingen mij hiertoe. Aan vergaderingen, bijeenkomsten, recepties, overleggen en alles wat met partij of politiek te maken heeft, zal ik dus tijdelijk niet deelnemen. Om mij straks weer met volle energie te kunnen inzetten voor Zandvoort”, sluit hij af.