Winterwonderland van start in Zandvoort
Winterwonderland van start in Zandvoort Foto: zandvoortsecourant.nl

Winterwonderland van start in Zandvoort

Algemeen

Laat de boel maar lekker waaien! Vandaag stormt het nog, vanaf morgen is de ijsbaan op het Raadhuisplein weer geopend. Om 17.00 uur is de officiële opening, wat direct het startschot is voor de Winterwonderland periode in Zandvoort.

De ijsbaan is van 13 december t/m 4 januari dagelijks geopend. In dezelfde periode kan men een wens doen in het Wenspaviljoen op het Raadhuisplein. Daar wordt zondag 14 december de Kerst-/cadeaumarkt georganiseerd.

Het weekend daarna zijn op zaterdag de Sprookjeswandeling en het Wintersantekraampie voor kinderen, op zondag het kerstconcert van Classic Concerts met Haarlem Voices en ZandvoortLoop, de sponsorloop van Leeuwarden via Zandvoort naar Haarlem, waar het met deze actie opgehaalde geld wordt overhandigd aan het Glazen Huis van 3FM.

Op kerstavond, 24 december, kan weer worden meegezongen met de openlucht kerstzang op het Kerkplein. Na de voor velen ongetwijfeld feestelijke jaarwisseling kan op 1 januari en masse een duik worden genomen in de Noordzee. De laatste dag van de ijsbaan wordt op 3 januari voorafgegaan door een spetterend Disco on Ice.