Vrijwilligers en sponsors bedankt voor de ijsbaan
Vrijwilligers en sponsors bedankt voor de ijsbaan Foto: zandvoortsecourant.nl

Vrijwilligers en sponsors bedankt voor de ijsbaan

Algemeen

Stichting Winterwonderland Zandvoort, de organisatie die verantwoordelijk is voor de ijsbaan op het Raadhuisplein, heeft met een pagina grote advertentie in de Zandvoortse Courant iedereen bedankt die heeft meegeholpen aan het succes van de schaatsbaan. De vele sponsors en vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt dat honderden Zandvoortse kinderen een fantastische tijd hebben gehad.

Circa 75 bedrijven hebben een bijdrage geleverd, de een financieel en de ander op materieel gebied. Daarnaast hebben ruim 40 vrijwilligers drie weken lang zich graag beschikbaar gesteld voor allerhande werkzaamheden. Het is positief dat zoveel Zandvoorters bereid zijn iets te betekenen voor de ijsbaan, het geeft aan dat ook zij het belang zien van dit mooie initiatief.

Inmiddels is het Raadhuisplein weer in originele staat gebracht, maar dat de ijsbaan volgend jaar terugkomt lijkt zo goed als zeker. Er wordt al druk gesproken over uitbreiding van de activiteiten op en rond de ijsbaan. Zo behoort het organiseren van een echte Kerstmarkt, met alles erop en eraan, tot een van de serieuze opties.

Wellicht komt voor de kinderen hun schaatservaring binnenkort nog op natuurijs van pas. Zoniet, dan kunnen de schaatsen over 46 weken weer uit de kast.