Het gebouw wordt momenteel gesloopt, binnenkort komt hier een kiosk voor terug
Het gebouw wordt momenteel gesloopt, binnenkort komt hier een kiosk voor terug

IJssalon Ci Vediamo blijft op Badhuisplein

Actueel

Ci Vediamo, de ijssalon die gevestigd was in het pand op het Badhuisplein dat momenteel wordt gesloopt, keert nog voor de zomer terug op het plein. De eigenaren van de ijszaak zijn op dit moment bezig om een kiosk te bouwen waarin de ijsverkoop zal plaats vinden. 

De bedoeling is dat het tijdelijke bouwwerk op de vertrouwde plek komt waar voorheen de ijssalon Ci Vediamo stond. Wanneer hij weer open gaat hangt mede af van de sloop van het complex. Gehoopt wordt dat de sloop voorspoedig zal verlopen waardoor de ijsverkoop kan beginnen zodra al het puin is geruimd. 

Khao Thai

Ook het naastgelegen Thaise afhaalrestaurant Khao Thai moest wegens de sloop het pand verlaten. De eigenaar is er nog niet in geslaagd een andere locatie te vinden. Anders dan bij Ci Vediamo is voor het Thaise eethuisje geen vervangende locatie beschikbaar gesteld. Zodoende moet de eigenaar zelf op zoek naar een andere ruimte. Voor de vele liefhebbers van het Thaise eten is het te hopen dat ook Khao Thai zo snel mogelijk terugkomt.