Street art kunst van JDL op appartementengebouwen
Street art kunst van JDL op appartementengebouwen Foto: jdlstreetart.com

Gezocht: grote gevel voor street art kunstwerk

Actueel

Komende zomer vindt in Zandvoort ‘Street Art Zandvoort 2024’ plaats. Gerenommeerde street art kunstenaars komen dan naar Zandvoort om op diverse muren een kunstwerk te laten verrijzen. Voor dit nieuwe, unieke evenement is de organisatie nog op zoek naar een grote lange muur.

Voor circa vijf kunstenaars is al een muur gevonden waar zij hun creatie op kunnen maken, maar voor één kunstenaar is de organisatie nog op zoek naar een specifieke soort muur. Het gaat om niemand minder dan street artist Judith de Leeuw (JDL) die recent te zien was in een fascinerende documentaire op NPO over haar werk. Voor haar kunstcreaties heeft zij een grote, lange muur nodig.

Gedacht moet worden aan een bijvoorbeeld groot hotel, bedrijf of appartementengebouw. Dus als er een eigenaar of een VvE hiervoor zou open staan, wordt hij of zij verzocht zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de organisatie. Dan kan er samen gekeken worden of het te realiseren is. Enige haast is geboden, want de agenda van deze gewilde kunstenaar is snel volgeboekt.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de nieuwe Zandvoortse stichting Beleef Zandvoort via info@beleefzandvoort.nl. Uiteraard kan er dan ook meer informatie worden gegeven.