Drukte in De Krocht tijdens het kindercarnaval
Drukte in De Krocht tijdens het kindercarnaval

Kindercarnaval komt weer naar De Krocht

Actueel

Volgende week is het weer carnaval in Nederland. Vooral in het zuiden is het dan drie dagen lang groot feest. In Zandvoort wordt dat zondag 11 februari in de Krocht gevierd met een groot kindercarnaval. Alle kinderen van Zandvoort en omstreken mogen aan dit kleurrijke feest meedoen.

Het zou natuurlijk leuk zijn als alle kinderen verkleed komen. De presentatie is in handen van feestbeest Roy van Buringen. Prins Kees den Eersten, Prinses Hil en Prins Frank en Vrij gaan voorop in de polonaise. Hopelijk doen alle vader en moeders ook mee. Dan wordt het dubbel zo leuk! 

Kinderen die dat durven kunnen ook meedoen aan de grote playbackshow. Thuis oefenen kan maar hoeft niet. Opgeven kan ter plekke. Dj NOP zorgt ervoor dat het muzikaal allemaal in orde komt. Verder komen er enkele verrassingen, zoals Maaike Cappel die kinderen die dat willen, prachtig gaat schminken. Als klap op de vuurpijl mogen alle kinderen aan het einde van de middag een cadeautje uitzoeken! Het laatste hoogtepunt van de middag is het veroveren van de ballonnen, die overal hangen. Het is de kunst om de grootste ballonnen heel van het plafond te krijgen. 

Het Kindercarnaval op zondag 11 februari duurt van 14.00 tot 16.30 uur. Zaal open om 13.30 uur. De toegang is gratis.