Willemijn Gielen
Willemijn Gielen

Pijn of stress? Willemijn Gielen masseert het weg!

Algemeen

De vrouw zie ik nog zo bij mij komen. Na anderhalf jaar hevige nekpijn was ze ten einde raad. ‘De pijn, ik moet ermee leren leven’, vertelde ze. Maar ik kwam er snel achter dat haar bekken scheef stond en dat dít het probleem veroorzaakte. Nadat ik haar drie weken had behandeld, vroeg ze met een grote lach: ‘Zeg Willemijn, waarvoor kom ik ook al weer bij jou?’

Ik weet precies hoe de vrouw zich voelde. Hockey was mijn lust en m’n leven, maar een steeds terugkerende rugblessure maakte mij het sporten onmogelijk. Ik dacht: ik kom hier nooit meer vanaf. Totdat een masseur mij volgens de Libosan-therapie van de klachten afhielp. Ik kon eindelijk weer pijnvrij en soepel bewegen in een ontspannen en fit lichaam. Het kan dus wél!

Oorzaak klachten wegnemen
Dat fijne gevoel geef ik nu graag aan anderen. Met pijn leren leven, dat hoeft écht niet. Bij massage bij pijnbestrijding volgens de Libosan-therapie, ga ik op zoek naar de oorzaak van de klacht. Ik luister niet alleen naar het verhaal van mijn klant, maar scan ook hoe iemand loopt, staat en ligt. Vervolgens gaan mijn masserende handen op zoek naar waar de lichamelijke blokkades zitten. Zo kan ik de gevolgen van de klacht en eventuele bewegingsbeperking wegnemen.

‘Als ik dít eerder had geweten…’
Ik kan enorm genieten als ik sombere mensen met pijnklachten zie veranderen in vrolijke en energieke personen. Als iemand na een aantal behandelingen zegt: ‘ik kan mijn jas weer makkelijker aantrekken’ of ‘ik heb nu een half uur kunnen lopen in plaats van een kwartier’, dan denk ik: ‘Prachtig, we gaan vooruit!’ Laatst zei iemand: ‘Als ik eerder had geweten dat jij dit kon, was ik al tien jaar geleden naar je toe gekomen.’ Mijn dag kan dan niet meer kapot. Mensen een pijnvrij leven teruggeven, dáár doe ik het voor!

Tijd voor jezelf
Sinds 2 januari jl. heb ik een prachtige nieuwe praktijkruimte. Naast pijn bestrijdende behandelingen geef ik daar ook ontspanningsmassages. We leven in een gejaagde maatschappij waarin veel mensen 24/7 doorgaan. Dat is dé manier om overspannen te raken. Neem daarom ook tijd voor jezelf en geniet van een ontspannende massage. Het werkt als een reset-knop en laat je lichaam herstellen. Wil jij dat ook? Of meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.

Willemijn Gielen, Will to balance
Tollensstraat 55
T. 06-42984206
www.willtobalance.nl
info@willtobalance.nl

Lid van Zandvoort Business Ladies