admin
admin Foto: Sneeuwbol foto

Ga dit weekend op de foto in een sneeuwbol!

Algemeen

Een opblaasbare ‘snowglobe’

Dit weekend gaat de Winterwonderland-maand in Zandvoort van start. Dit betekent dat er weer diverse leuke winterse activiteiten in het centrum te ondernemen zijn. Op zaterdag 12 december wordt de ijsbaan op het Raadhuisplein geopend, waarna u tot en met 3 januari weer kunt ‘schaatsen aan zee’. Natuurlijk zijn ook de Koek &Zopie-kraam en de Oliebollenkraam van Harry Faase van de partij. Het muziekpaviljoen dient vanaf zaterdag als ‘Wenspaviljoen’, waar u uw liefste en leukste wensen voor uzelf of voor uw naasten achter kunt laten.

Ter gelegenheid van de opening van de Winterwonderland-maand, staat komend weekend voor het Raadhuis een levensgrote opblaasbare sneeuwbal. De sneeuwbal is toegankelijk voor publiek en u kunt zelfs gratis een leuke foto laten maken van u in de snowglobe. U moet hierbij denken aan de plastic bollen waarin, als je ze schudt, sneeuw door de bol gaat. De foto kunt u later via de website van VVV Zandvoort downloaden.

De komende maand staat nog een groot aantal activiteiten op het programma. Wat denkt u van een kleine Kerstmarkt op het Kerkplein in het weekend van 19 en 20 december, de Sprookjeswandeling op 19 december, de traditionele Kerstsamenzang op kerstavond bij caféKoper en natuurlijk de oudste Nieuwjaarsduik van Nederland! Voor een compleet overzicht van alle activiteiten kijkt u op www.vvvzandvoort.nl.