Ook hardlopers kunnen zich nog inschrijven voor circuit run
Ook hardlopers kunnen zich nog inschrijven voor circuit run Foto: zandvoortsecourant.nl

Ook hardlopers kunnen zich nog inschrijven voor circuit run

Algemeen

Hardlopers die mee willen doen aan de achtste editie van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run op zondag 29 maart, hebben tot en met komende zondag 15 maart de gelegenheid om zich in te schrijven. Het 12 km parcours gaat over het racecircuit, strand en door het centrum van Zandvoort. De korte afstandsloop van 5 km speelt zich volledig af op het asfalt van het circuit. 

In totaal worden er 14.000 deelnemers verwacht. Bij inschrijving kunnen deelnemers een vrijwillige bijdrage doen aan het goede doel Stichting Melanoom.

Dorpsfeest en Zin in Zandvoort Menu

In het weekend van 28 en 29 maart organiseren de ondernemers in Zandvoort het Dorpsfeest. Er zullen beide dagen diverse festiviteiten op het Gasthuisplein, Raadhuisplein, de paviljoens op het strand en in de Haltestraat plaatsvinden. Ook na afloop van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run is het nog gezellig in de badplaats. Diverse restaurants bieden een 3-gangen menu aan voor slechts € 25,-.

Inschrijven

Inschrijven voor de 5 en 12 km, zowel individueel als Business Run, en het Scholenkampioenschap 4,2 km is t/m zondag 15 maart mogelijk op www.zandvoortcircuitrun.nl. Alleen voor de Kids Circuit Run 0,9 en 2,5 km is er op zondag 29 maart na-inschrijving.