Fietsers over het raceasfalt
Fietsers over het raceasfalt Foto: Cycling Zandvoort

Zandvoortse fietsers met korting over circuit

Actueel

Vind jij het leuk om kilometers te maken op de racefiets, maar is een officiële wedstrijd een stap te ver? Dan is Cycling Zandvoort echt wat voor jou! Op 16 juni wordt het circuit weer omgetoverd tot wielerbaan. In samenwerking met Zandvoort Marketing wordt aan Zandvoortse deelnemers 25% korting geboden.

Tijdens een 4 of 8 uursrace kan iedereen op zijn eigen niveau meekoersen. Dit kun je alleen doen, maar ook in een team.

Solist of teamspeler?

Wil je zoveel mogelijk kilometers maken en kijken hoever je kunt komen, schrijf je dan in als Solist. Ga je meer voor de gezelligheid of wil je de snelheid erg hoog houden schrijf je dan in als team. Een teamplaats kun je op de paddock of in een van de pitboxen inrichten. Bij je teamplaats kun je weer opladen voor je volgende ronde terwijl een van je teamgenoten bezig is op de baan. Op het circuit zijn er groepjes met verschillende snelheden te vinden, zodat iedereen mee kan komen. 

Combinatie met EK Voetbal

Schrijf je in voor de 4 uursrace en kijk aansluitend samen met je teamgenoten de voetbalwedstrijd Polen – Nederland in een speciaal daarvoor ingerichte pitbox. De 4 uursrace start om 10.30 uur en zal finishen om 14.30 uur zodat je om 15.00 uur klaar kunt zitten voor de wedstrijd!

Speciaal voor de lezers van de Zandvoortse Courant wordt er, in samenwerking met Zandvoort Marketing, een korting aangeboden van 25% per Zandvoortse deelnemer. Gebruik hiervoor de kortingscode: DeZandvoortsecourant25.

Inschrijven en meer informatie op www.cyclingzandvoort.nl

Van prof tot plezierfietsers op het circuit
Voor de jeugd is er een aparte categorie
Iedereen kan meedoen