Start van de Family walk met Rinus Redder
Start van de Family walk met Rinus Redder Foto: Daniel Sylla

Zandvoort maakt zich klaar voor 3e editie Zandvoort Light Walk

Actueel

Op zaterdag 17 februari zal Zandvoort versierd zijn met de mooiste lichtkunstwerken, vuuracts en verrassend straattheater. Maar liefst 6.700 wandelaars uit binnen- én buitenland reizen naar Zandvoort om te genieten van een zee aan lichtkunstwerken die langs de verschillende wandelroutes van de Zandvoort Light Walk (6, 10, 14 en 18 km) staan opgesteld. 

De organisatie van de Zandvoort Light Walk roept alle deelnemers op om versierd met lichtjes aan de start te verschijnen. Het is altijd een fantastisch gezicht om alle wandelaars uitgedost met lichtjes in het startvak te zien staan. Nog leuker is het om de lichtgevende slinger van deelnemers door de straten en over het strand van Zandvoort te zien wandelen.

Ook de bewoners van Zandvoort kunnen meehelpen de wandelbeleving te vergroten en het dorp nóg sfeervoller aan te kleden. Sportorganisatie Le Champion vraagt iedereen die langs de routes woont om huizen en tuinen te versieren met lichtjes. Het overzicht van de straten waar de deelnemers langswandelen is te vinden op www.zandvoortlightwalk.nl/bewoners.

KNRM Zandvoort

Ook bij deze 3e editie is het lokale reddingstation van KNRM Zandvoort als goede doel aan het evenement verbonden. De vrijwilligers van de KNRM zullen tijdens de Zandvoort Light Walk samen met hun mascotte Rinus Redder en de met lichtjes versierde reddingboot aanwezig zijn. Bij hun inschrijving hebben veel wandelaars een vrijwillige donatie gedaan die ten goede komt aan de Zandvoortse reddingmaatschappij. De cheque wordt vlak voor de eerste start uitgereikt aan de KNRM.

Vrijwilligers 

Inschrijven voor de Zandvoort Light Walk is niet meer mogelijk. Wil je zelf een bijdrage leveren aan de beleving van de wandelaars? Meld je dan aan als vrijwilliger. Aanmelden en het bekijken van de verschillende taken kan via www.zandvoortlightwalk.nl/vrijwilligerstaken.

Afbeelding