Burgemeester David Moolenburgh stemde vanmorgen bij de stemlocatie op het circuit
Burgemeester David Moolenburgh stemde vanmorgen bij de stemlocatie op het circuit

Het is verkiezingsdag!

Actueel

Het is woensdag 15 maart 2023, de dag dat we naar de stembus mogen voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten en Waterschappen. De stembureaus zijn vanmorgen om 07.30 uur open gegaan en er kan tot vanavond 21.00 uur gestemd worden. De burgemeester was vanmorgen een van de eersten die zijn stem uitbracht. 

De burgemeester deed dat, net als vorig jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen, bij het stembureau op Circuit Zandvoort. Ook de Commissaris van de Koning Arthur van Dijk was in alle vroegte naar Zandvoort gekomen. Met een toeziend oog zag hij onze burgervader zijn plicht vervullen door zowel voor de Provinciale Staten als voor de Waterschappen zijn stem uit te brengen. Vervolgens was Van Dijk snel weer vertrokken. De CvdK zal vandaag namelijk nog vijf andere stemlocaties in de provincie gaan bezoeken.

Om uw stem te kunnen uitbrengen dient u zowel uw persoonlijke stempas als een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn om te gaan stemmen, kunt u iemand anders hiervoor machtigen. Meer informatie hierover en over andere vragen over de verkiezingen, kunt u terecht op de website van de gemeente.

Locaties van de stembureaus:

1 Zandvoorts Museum Swaluëstraat 1

2 Strandhotel Centerparcs Trompstraat 2

3 Oranje Nassauschool Lijsterstraat 1

4 Brede-School “De Blauwe Tram” (A) Louis Davidscarré 1

5 Circuit Zandvoort Burgemeester van Alphenstraat 108

6 Brede-school “De Blauwe Tram” (B) Louis Davidscarré 1

7 Stichting Pluspunt Zandvoort Flemingstraat 55

8 Wooncentrum Kostverloren Burgemeester Nawijnlaan 10

9 Nieuw-Unicum Zandvoortselaan 165

10 Woonzorgcentrum Bodaan Bramenlaan 2

11 De Zeevonk Dr. J.P. Thijsseweg 24

12 Tent NS Station Stationplein 6

*Alle stemlokalen zijn toegankelijk voor mindervaliden, behalve het Circuit Zandvoort.

Commissaris van de Koning Arthur van Dijk was vanmorgen bij het stembureau op het circuit aanwezig toen onze burgemeester zich meldde om te stemmen: