Afbeelding

Scoren en dineren voor Syrië en Turkije

Actueel

Op vrijdag 24 februari wordt een bijzonder benefietdiner georganiseerd om geld op te halen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije. Het benefietdiner vindt plaats in Pluspunt Zandvoort, Flemingstraat 55. 

Het wordt een speciale editie van het beproefde concept ‘Koken over Grenzen’, waarbij in Zandvoort wonende statushouders recepten uit hun thuisland bereiden. Iedereen is welkom om een plekje te reserveren voor het Arabisch 3 gangen diner bij Pluspunt. Per menu wordt een bijdrage gevraagd van minimaal € 30. Uiteraard mag ook meer gedoneerd worden, alle opbrengsten zijn voor de slachtoffers van het rampgebied. De schilderclub en de Breiclub verkopen deze avond hun werk voor dit goede doel. 

Aanmelden kan bij Vevean Popal via v.popal@pluspuntzandvoort.nl of 06-34045202.

Scoren voor Syrië en Turkije

Eerder op de dag gaan scholieren van de groepen 6, 7 en 8 ‘Scoren voor Syrië en Turkije’. Van 11.00 tot 12.00 uur gaan zij sportieve acties uitvoeren om geld op te halen voor de getroffenen. 

Beide activiteiten worden gecoördineerd door Pluspunt, met medewerking van het Jongerenwerk Zandvoort, Team Sportservice en vele vrijwilligers.

Afbeelding