Afbeelding
Foto: Gert van Kuijk tijdens een opname van De Zandvoort Podcast

Afscheid van een bevlogen dorpsgenoot

Podcast De Zandvoort Podcast

Op vrijdag 28 januari is Gert van Kuijk op 69-jarige leeftijd plotseling overleden. Gert was in Zandvoortse kringen een bekend figuur vanwege de vele vrijwilligersfuncties die hij heeft bekleed. Woensdag 2-2-2022 is de uitvaart.


Gert had het vermogen om mensen te verbinden. Hij is voorzitter geweest van diverse vrijwilligersorganisaties zoals de ondernemersvereniging OVZ, de lokale radiozender ZFM en de lokale politieke partij D66 Zandvoort/Bentveld. Daarnaast is hij een aantal jaren centrummanager geweest. Hij haalde evenementen als het Shantykoren festival en de jaarlijkse ijsbaan naar Zandvoort en zat altijd vol ideeën en plannen om zijn geliefde Zandvoort nog mooier en leuker te maken.


Sinds een aantal jaren was Gert opnieuw actief bij ZFM, deze keer als redacteur en presentator van het live radioprogramma Goedemorgen Zandvoort. In 2021 was hij medeoprichter van De Zandvoort Podcast en initiatiefnemer van zandvoortkiest.nl, een platform van de samenwerkende lokale media over de komende gemeenteraadsverkiezingen. Tot op de laatste dag was hij druk met al zijn projecten.


Familie en naaste vrienden nemen woensdag 2-2-2022 om 15.30 uur in besloten kring afscheid van Gert. Omdat veel Zandvoorters hem gekend hebben, en het aantal gasten vanwege de coronamaatregelen beperkt is, kunnen belangstellenden het afscheid volgen via een livestream van Crematorium Sterrenheuvel. De toegangscode is 184601.