Afbeelding

‘De mooiste verhalen over Zandvoort’

Podcast De Zandvoort Podcast

Zoals de naam al verklapt gaat De Zandvoort Podcast over Zandvoort. In een reeks van 22 afleveringen, opgenomen in 2021, nemen Gert van Kuijk (overleden op 28 januari 2022) en Gillis Kok de luisteraars mee in hun gesprekken met uiteenlopende gasten die allemaal een interessant verhaal te vertellen hebben met als één gemeenschappelijke deler: Zandvoort.

De onderwerpen die in deze podcastserie voorbij komen variëren van actualiteiten tot historie, van cultuur tot natuur en van entertainment tot sport, met uiteraard ruim aandacht voor het circuit. Van de racerij tot garnalenvangen en van aardappellandjes tot verzetsheld Wim Gertenbach. En wat dacht u van de tweeluiken met Jan Lammers en Allard Kalff, met wie heel veel Zandvoortse herinneringen worden opgehaald maar die beiden ook over hun veelzijdige carrière vertellen. 

Ga naar de www.dezandvoortpodcast.nl  (of scan onderstaande qr code) en beluister alle afleveringen in uw eigen tempo en volgorde. Alle gepubliceerde afleveringen zijn tevens te beluisteren via Spotify, Apple iTunes en Google Podcasts.