Hardlopen door de duinen met de zee in zicht
Hardlopen door de duinen met de zee in zicht Foto: ©Cris Toala Olivares

Sportcampagne van Zandvoort Marketing

Algemeen

7.500 stappen per dag, 2,5 uur per week matig tot intensief bewegen en 2x per week spierversterkende activiteiten doen. Een bewezen methode om lichaam en geest gezond te houden, maar lang niet iedereen komt hieraan. Met een sportcampagne wil Zandvoort Marketing bezoekers én inwoners actief kennis laten maken met het zeer uitgebreide sportaanbod in ons dorp. 

In Zandvoort zijn zoveel mogelijkheden om recreatief en competitief te gaan sporten en bewegen. Van inspannende durf- en watersporten tot ontspanning met yoga en golf. En met een breed strand voor de deur en een ligging tussen twee schitterende natuurgebieden wonen we in een omgeving die heel geschikt is om actief te recreëren.

Introductielessen met korting

“Om een breder publiek aan te spreken op de uitgebreide sportmogelijkheden in Zandvoort, hebben we contact gezocht met verschillende sportaanbieders”, aldus Marc Bibbe, directeur Zandvoort Marketing. “We hebben afspraken met hen gemaakt om tijdens onze sport-campagne tegen gereduceerd tarief een introductieles te boeken. Denk daarbij aan een surf-, sup-, of surfskateles, een golfclinic of een uurtje yoga. Maar je kunt bijvoorbeeld ook SIM-racen. Met deze campagne willen we mensen in beweging brengen en Zandvoort op de kaart zetten als sportlocatie.” De sport-campagne van Zandvoort Marketing loopt van 1 februari tot en met 31 mei en is niet alleen voor toeristen maar ook voor inwoners. 

Sportieve evenementen 

Binnen de campagneperiode vinden er meerdere grote sportevenementen plaats. Zo organiseert Le Champion op 18 februari de ‘Zandvoort Light Walk’ en in het laatste weekend van maart de ‘30 van Zandvoort’ (wandelen), de ‘Zandvoort Circuit Run’ (hardlopen) en de ‘Omloop van Zandvoort’ (fietsen). Die-hards kunnen op 20 en 21 mei deelnemen aan de Spartan Race en op 10 en 11 juni vindt Cycling Zandvoort (fietsen) plaats op het circuit.

Meer informatie over sporten in Zandvoort, de kortingsacties en verschillende winacties is te vinden op de website van Visit Zandvoort.

Suples in zee
Fietsen
MTB parcours