Aanspreekpunt voor ondernemers
Aanspreekpunt voor ondernemers Foto: Gillis Kok

Paraplupartner voor F1 side-events is bekend

Algemeen

Na een uitvoerig traject is evenementenbureau Gielissen geselecteerd als eventpartner voor de side events van de Formule 1. Als paraplupartner zijn zij verantwoordelijk voor de totale organisatie en coördinatie van alle side-events tijdens een ‘35 dagen’- programma.

Paraplupartner voor F1 side-events is bekend

Met de side-events wil Zandvoort in aanloop naar en tijdens het weekend van de Dutch Grand Prix maximaal profiteren van de terugkomst van de Formule 1. Vanaf 35 dagen voor de race zullen diverse evenementen worden georganiseerd voor de racefans én de inwoners.

Gielissen Events wordt de overkoepelende vergunninghouder voor (lokale) bedrijven en organisaties die een activiteit willen organiseren rondom de Formule 1. Het evenementenbureau zal nauw samenwerken met de werkgroep side-events die bestaat uit Gemeente Zandvoort, Zandvoort Marketing en de Dutch Grand Prix.

De lokale ondernemers kunnen met hun ideeën terecht bij Janneke Oosterhof en Elaine Vernooy, beide van Gielissen Events, die gezamenlijk de rol van kwartiermaker zullen gaan vervullen. De dames zullen verder een belangrijke rol spelen in de coördinatie en organisatie van alle side-events rondom de Formule 1. Zij zullen komende maanden dan ook veelvuldig in Zandvoort te vinden zijn. Ondernemers die vragen en/of opmerkingen hebben voor Janneke en Elaine, kunnen hun bereikbaar via: side-events@zandvoortmarketing.nl.