Max en Jos Verstappen draaien zaterdag warm op het Raadhuisplein
Max en Jos Verstappen draaien zaterdag warm op het Raadhuisplein Foto: zandvoortsecourant.nl

Max en Jos Verstappen draaien zaterdag warm op het Raadhuisplein

Algemeen

Max en Jos Verstappen, Jan Lammers en Arie Luyendijk zullen zaterdagavond om 20.00 uur op het Raadhuisplein een voorschot nemen op Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’. Aan de vooravond van het populaire evenement op Circuit Park Zandvoort wordt het Raadhuisplein tijdelijk omgedoopt tot rennerskwartier en kan het publiek genieten van het gave geluid van een F1 auto.

Het plein biedt fans een unieke ‘meet & greet’ met de Nederlandse autosportgrootheden en een uitgelezen kans om handtekeningen te verzamelen. Bovendien zal Scuderia Toro Rosso-coureur Max Verstappen daar de motor van zijn Italiaanse Formule 1-auto starten en opwarmen voor de vier demonstraties die aanstaande zondag op het programma staan. Het gaat niet om de bolide waarmee hij afgelopen zondag nog 8e werd op de Red Bull Ring in Spielberg Oostenrijk maar een wat meer gedateerd type.


‘‹’‹
Jos en Max Verstappen

Max Verstappen keert zondag terug op het circuit waar hij nog geen jaar geleden in de voetsporen van zijn vader trad door de hoog aangeschreven Zandvoortse Masters of Formule 3-wedstrijd te winnen. De Scuderia Toro Rosso-coureur zal zondag in totaal vier demonstraties geven, waarvan een samen met zijn vader. Daarnaast worden er diverse handtekeningensessies georganiseerd en is op Circuit Park Zandvoort de officiële merchandise van Max Verstappen en Scuderia Toro Rosso verkrijgbaar. “Het lijkt me super mooi om met een Formule 1-auto op Zandvoort te rijden. Een demonstratie en show geven in een Formule 1-bolide is altijd leuk en helemaal voor thuispubliek”, liet hij eerder weten.

Toegangskaarten voor Italia a Zandvoort ‘driven by Max Verstappen’ kosten in de voorverkoop slechts € 12,50. Kaarten kunnen besteld worden via www.circuit-zandvoort.nl of www.verstappen.nl.