Het nieuwe cursusmagazine van Pluspunt is uit
Het nieuwe cursusmagazine van Pluspunt is uit Foto: zandvoortsecourant.nl

Het nieuwe cursusmagazine van Pluspunt is uit

Algemeen

Vanaf deze week is voor iedereen het nieuwe ‘Pluspuntmagazine’ beschikbaar. Pluspunt presenteert hierin al haar activiteiten voor het komende cursusjaar. U treft informatie aan over de meest uiteenlopende activiteiten, hulp- en dienstverlening, cursussen en workshops, voor jong en oud. 

Jongerenwerker Floortje presenteert het jongerencentrum, terwijl kinderwerker Rens de Chill-Out, het kinderkamp en de tienerdisco presenteert. Er zijn Eetclubs, koffieochtenden, ontmoeting en gezelligheid bij de Breiclub en bij OOK Samen is men creatief of doet spelletjes. Er zijn lezingen en spreekuren, er is alarmering voor senioren en verschillende lotgenotengroepen (Alzheimercafé, Toon Hermansgroep, Mantelzorgers), informatie over de BelBus, de Plusdienst (hulp door vrijwilligers), het vrijwilligers Informatie Punt (VIP), de 80plus huisbezoeken, de vrijwilligers van de belastingaangifte en de ouderenadviseurs. Ook dit seizoen zijn er weer gezonde, gezellige en creatieve cursussen te doen. Ook kunt u Patchwork/quilten, Hatha Yoga, Beeldhouwen of de Franse en Spaanse taal (beter) leren. In het pand aan de Flemingstraat kunt u natuurlijk ook komen biljarten of een boek uit onze boekenkast halen. De Buitenschoolse opvang de Boomhut heeft flexplekken. Al met al teveel om op te noemen!

In de brochure kunt u bekijken waarmee Pluspunt u van dienst kan zijn en kunt u meer informatie vinden over alle activiteiten die geboden worden. De brochure is gratis af te halen bij Pluspunt, Bruna, de Blauwe Tram, het LDC en de bibliotheek. Ook kunt u de brochure ook hier downloaden.