Nomineer de Ondernemer van het Jaar 2012
Nomineer de Ondernemer van het Jaar 2012 Foto: zandvoortsecourant.nl

Nomineer de Ondernemer van het Jaar 2012

Algemeen

De gemeente Zandvoort organiseert in samenwerking met de Zandvoortse Courant weer de verkiezing Ondernemer van het Jaar. Op 15 november zal  tijdens de jaarlijkse Ondernemersavond bekend worden gemaakt wie komend jaar deze titel mag gaan voeren.

Dit jaar is gekozen voor het thema ‘Lef’. Dat slaat op de vijf doelstellingen die tijdens de vorige Ondernemersavond zijn benoemd voor de Zandvoortse middenstand: Gastvrij, Samen, Ondernemen, Bruisend en Lef.

Het is de vierde keer dat er een ondernemer van het Jaar gekozen zal worden. De allereerste was makelaardij Greeven, die werd opgevolgd door de Kaashoek en vorig jaar was Ron Brouwer van Laurel & Hardy gekozen. Voor dit jaar wordt dus gezocht naar de Zandvoortse ondernemer die lef heeft en tevens uithoudingsvermogen toont.

U kunt als lezer van de Zandvoortse Courant het bedrijf van uw keuze nomineren en de bedrijven met de meeste nominaties worden later aan uw voorgesteld in vier categorieën: hotel/pension, detailhandel, horeca en ‘overigen’. Vanaf dan kunt u uw keuze maken uit de genomineerden die meedingen naar de eretitel.

De Zandvoortse Courant heeft een speciaal e-mailadres aangemaakt waar u uw nominatie kwijt kunt: ovhj@zandvoortsecourant.nl

Doet u dat dan wel met de voor u doorslaggevende motivering. Een vakkundige jury zal op een later tijdstip ook een oordeel geven. U kunt dus nomineren wie u wilt maar wel gemotiveerd en maximaal tot zondag 16 september.

Ondernemersavond
Op 15 november vindt de jaarlijkse Ondernemersavond plaats in strandpaviljoen De Haven van Zandvoort. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een geanimeerde invulling van de avond. Voorafgaand aan het programma biedt De Haven van Zandvoort de mogelijkheid om tegen een aantrekkelijk tarief een netwerkdiner te reserveren. Meer informatie over deze avond zal de komende weken bekend worden gemaakt.