Runner's World Zandvoort Circuit Run in finale
Runner's World Zandvoort Circuit Run in finale Foto: zandvoortsecourant.nl

Runner’s World Zandvoort Circuit Run in finale

Algemeen

Bij de verkiezing vanhet Leukste Hardloop Evenement van Nederland staat de Runner’s World ZandvoortCircuit Run in de finale. Iedereen kan via www.hardloopevenementvanhetjaar.nleen stem uitbrengen op de Runner’s World Zandvoort Circuit Run.

Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op eenreis naar de marathon van Athene, inclusief deelname aan de 5 kilometer, 10kilometer of marathon. De tweede prijs is een iPad2.



8,8 voor Runner’sWorld Zandvoort Circuit Run
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor de sfeer, hetparcours, de organisatie en de prijs/kwaliteitverhouding. De Runner’s WorldZandvoort Circuit Run kreeg in de voorronde een gemiddeld cijfer van 8,8 voorsfeer. De evenementen zijn ingedeeld op basis van het aantal deelnemers.Hierdoor maken kleine evenementen net zoveel kans op een award als groteevenementen. Na de voorronde zijn een groot aantal hardloopevenementenafgevallen. Als deelnemers stemmen maakt de Runner’s World Zandvoort CircuitRun volop kans op de eindoverwinning. Er kan tot en met 22 april gestemd wordenvia de bovenstaande website. Voor iedere stem keert de organisatie van deverkiezing, samen met haar partners, € 0,05 uit aan een goed doel naar keuze.

Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goededoelen: Het Rode Kruis, Kika of de Hartstichting.