De film Wonka draait op 11 mei in de bioscoop
De film Wonka draait op 11 mei in de bioscoop

Zandvoorters kunnen weer naar de film!

Actueel

Initiatiefnemers Amanda en Chantal hebben zich enthousiast ingezet om het weer mogelijk te maken in Zandvoort naar de bioscoop te kunnen. En met succes, want voortaan mogen zij 1x per maand een film laten draaien in het filmtheater van Circus Zandvoort aan het Gasthuisplein. De eerste film ‘Wonka’ draait op zaterdag 11 mei.

De actuele bioscoop hit ‘Wonka’, met acteurs als Timothée Chamalet en Hugh Grant, gaat over de jongere chocolatier Willy Wonka. Het is een verfilming van het boek ‘Sjaakie en de chocoladefabriek’ van Roald Dahl. Wonka doet menig hart smelten, of je nu van chocola houdt of niet!

De film draait twee keer: om 13.00 uur speelt de Nederlandse versie en om 15.30 uur de originele Engelse Versie met Nederlandse ondertiteling. De kosten zijn slechts 2 euro per persoon, incl. een glaasje limonade of kopje koffie/thee. Aanmelden kan via infobioscoopcircuszandvoort@gmail.com. Heb je een beperking of zijn er speciale wensen? Laat het weten dan wordt er samen gekeken naar de mogelijkheden. 

Donatie

Ondanks een gemeentelijke subsidie zijn sponsoren die een bijdrage willen leveren om dit tot een maandelijks succes te maken van harte welkom. Bij een gift van 100 euro kan er een foto van uw bedrijf getoond worden voorafgaande aan de film. Amanda en Chantal zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen tijdens de filmdagen.

Klik hier om (privé of zakelijk) een bijdrage te doen.