Jelle Bosma in de houtbewerkingsplaats
Jelle Bosma in de houtbewerkingsplaats

Nieuwe houtwerkplaats van De Verbeelding

Actueel

De Verbeelding is gestart met een houtwerkplaats op de Circulaire Hotspot op het terrein van Spaarnelanden. Jelle Bosma gaat de komende tijd de houtwerkplaats verder opzetten. 

Jelle is sinds november 2023 werkzaam als werkbegeleider bij De Verbeelding. Hiervoor heeft hij jarenlang gewerkt als zelfstandig meubelmaker. “Het werken met mijn handen en het maken van tastbare producten geeft mij veel voldoening. Dit wil ik graag ook anderen laten ervaren. Daarom ben ik heel blij met de vraag van De Verbeelding om een houtwerkplaats op te zetten waar mensen waardevol werk kunnen verrichten. Ik hoop mensen mee te kunnen nemen in mijn enthousiasme voor creativiteit en het maken van mooie producten.”

Op de houtwerkplaats worden fietskratten en andere producten gemaakt van gebruikte pallets. Heb je gebruikte pallets over? Wij kunnen ze goed gebruiken. Resthout dat overblijft wordt tot brandhout verwerkt. En dat is dan weer tegen een kleine vergoeding af te halen op de Circulaire Hotspot.

De houtwerkplaats is open op maandag en woensdag van 09.00 tot 15.00 uur. Het adres is Kamerlingh Onnesstraat 20. Wil je langskomen of heb je interesse om te komen werken op de houtwerkplaats, neem dan even contact op met Jelle: 06-38854346.