Het Zandvoortse dansteam Bullseye
Het Zandvoortse dansteam Bullseye

Zandvoortse danstalenten naar EK én WK

Actueel

Na jarenlange toewijding en intensieve training is het grote doel bereikt. Een groep Zandvoortse danstalenten van dansschool The Academy gaan strijden op Europees en Wereldniveau.

BullsEye een jong, getalenteerd dansteam van The Academy, heeft een buitengewone prestatie geleverd door zich te kwalificeren voor zowel het Europees Kampioenschap in Duitsland als het Wereldkampioenschap in Engeland in de categorie Urban Hip Hop. Het team, dat al jarenlang samen danst heeft de afgelopen maanden intensief getraind om deze droom te realiseren.

Het dansteam heeft bewezen dat passie, toewijding en hard werken hun vruchten afwerpen. Na maanden van bloed, zweet en tranen zijn ze klaar om Nederland te vertegenwoordigen op het internationale podium van de danswereld.

Deelname aan deze prestigieuze evenementen brengt aanzienlijke kosten met zich mee. Om de getalenteerde dansers te ondersteunen in hun streven naar succes, doen ze een beroep op de steun van bedrijven en particulieren. Sponsormogelijkheden zijn beschikbaar voor bedrijven die willen bijdragen aan het realiseren van de droom van dit dansteam. Particulieren die willen helpen, kunnen een gift doen via de aangeboden QR-code.

“We zijn ontzettend trots op wat we hebben bereikt, maar we hebben nog een lange weg te gaan,” zegt eigenaresse Arliene van The Academy. “Met de steun van bedrijven en particulieren, geloven we dat we onze droom kunnen waarmaken en Nederland kunnen vertegenwoordigen op het hoogste niveau van de danswereld.”

Scan de QR-code hieronder voor meer informatie over hoe u BullsEye kunt ondersteunen en een eventuele gift kunt doen.