Wendy Moore in AFAS Live
Wendy Moore in AFAS Live Foto: Kostas Bampatsias

Veel nieuws rond zangeres Wendy Moore

Actueel

De Zandvoortse pop-rockzangeres Wendy Moore heeft het maar druk deze dagen. Zo heeft ze haar nieuwe Single ‘Hell On Earth’ uitgebracht, speelde ze afgelopen weekend in AFAS Live én heeft ze een contract getekend bij BMG.

In haar nieuwe, uiteraard zelf geschreven single ‘Hell On Earth’ neemt Wendy je mee op een emotionele reis, van de hemelse hoogten van liefde tot de duistere diepten van giftige relaties. Het is een meeslepend nummer dat wat meer rock elementen heeft dan we van Wendy gewend zijn, maar toch herkenbaar is aan haar kenmerkende teksten en krachtige melodieën. Tegelijk met de lancering van het nieuwe nummer wordt op 5 april ook een videoclip gelanceerd.

Contract bij uitgeverij BMG 

Daarnaast heeft Wendy Moore een overeenkomst getekend bij BMG, een van ‘s werelds meest vooraanstaande muziekuitgeverijen (bekend van o.a. David Bowie, Mick Jagger). Deze samenwerking opent nieuwe mogelijkheden om haar werk te delen met een wereldwijd publiek. Wendy Moore is ontzettend dankbaar dat ze deze kans krijgt: “Het is een eer om deel uit te maken van de BMG-familie en ik kijk ernaar uit om samen te werken aan nieuwe projecten en mogelijkheden.”

AFAS Live viraal op TikTok

Op 28 maart gaf de Zandvoortse zangeres een optreden tijdens de Talent Stage in AFAS Live. AFAS Live biedt hiermee een platform voor opkomende artiesten om hun talent te laten zien, direct na de optredens van wereldberoemde acts. Na haar optreden nam Wendy Moore de tijd om buiten voor fans nog een extra liedje te spelen. Tot ieders verrassing kwamen ook de artiesten die dezelfde dag ook speelde even kijken en meezingen. De video van dit memorabele moment ging viraal op TikTok, waar het de harten van duizenden mensen wereldwijd veroverde.

Wendy heeft een contract getekend bij BMG
Coverfoto van 'Hell on Earth'