Tekening van het beoogde bouwproject in de Curiedriehoek in Zandvoort Noord
Tekening van het beoogde bouwproject in de Curiedriehoek in Zandvoort Noord

Woningbouwproject Curiedex gaat volgende fase in

Actueel

Donderdag 14 december wordt een informatieavond gehouden om de plannen voor het Curiedex terrein toe te lichten. Alle geïnteresseerden zijn welkom van 19.30 tot 21.00 uur in de hal van Pluspunt Noord. 

Samen met de eigenaren van het Curiedex terrein is de gemeente al enige jaren bezig met plannen voor woningbouw. Het gaat om het terrein tussen de Linnaeusstraat, Noorderduinweg, Curiestraat en Kamerlingh Onnesstraat. Nadat begin 2022 het Stedenbouwkundig Programma van Eisen voor Curiedex is vastgesteld, is het nu tijd om de gedetailleerdere uitwerking te presenteren.

De plannen worden op grote panelen getoond. Medewerkers van de gemeente en vertegenwoordigers van de eigenaren (waaronder woningbouwcorporatie Pre Wonen, ontwikkelaar SBB, en de Ontwikkelmaatschappij Curiedex) staan klaar om mogelijke vragen te beantwoorden. 

De ontwikkeling van het gebied zal in fases plaatsvinden en krijgt zowel een woonaanbod als werkbestemmingen. De woningen zijn strategisch geplaatst rondom een duinpark dat zich in het hart van het gebied bevindt. Het streven is om in 2026 te starten met de bouw van de woningen.

Bekijk alle informatie over het project op www.zandvoort.nl/ontwikkeling-curiedex

Overzicht van het beoogde bouwproject in de Curiedriehoek in Zandvoort Noord