De drie onderneemsters voor hun nieuwe zaken
De drie onderneemsters voor hun nieuwe zaken Foto: Hilly Jansen

Feestelijke opening drie wellness bedrijven in Einsteinstraat

Actueel

Drie vrouwelijke ondernemers hebben op 11 november de opening gevierd van ieder hun eigen bedrijf. Wat een mooi gezicht om zo tussen de stoere bedrijven van strandpachters en aannemers een roze loper te zien liggen en een boog met gouden ballonnen.

Deze luxe uitstraling past volledig bij de doelstellingen van deze nieuwe ondernemingen, namelijk medische wellness en beauty. De drie bedrijven zijn onder één dak gevestigd op het adres Einsteinstraat 8, de nieuwe straat op het bedrijventerrein in Zandvoort Noord.

Bij Margret Rijn van mondhygiënistenpraktijk Tandvoort kun je terecht voor goede tandreiniging. Denk aan preventieve en paradontale behandelingen, maar ook worden oppervlakkige of complexe tandvleesontstekingen behandeld. Een mooie glimlach en een gezond gebit is toch voor iedereen belangrijk.

De meeste mensen kennen Els Vogelpoel van Renew Clinic al van haar bedrijf op de Passage. Daar heeft zij 10 jaar gewerkt en de stap naar deze locatie was voor haar een logische. Els is cosmetisch arts en gespecialiseerd in medische behandelingen. Denk aan draadlift, peelings, botox en microneedles.

Mahsa Mehdipour van Moon Clinic heeft haar ruimte stijlvol ingericht met roze wanden, een serie schoonheidsproducten en een mooie behandelstoel. Mahsa vertelt dat ze diverse behandelingen doet. Hifu bijvoorbeeld is een vorm van facelift op basis van geluidsgolven. Maar ook cryo, waarbij vetcellen met kou worden aangepakt. Een veilige en betrouwbare methode waar geen operatie of verdoving aan te pas komt. 

De drie ondernemers gaan zich volop inzetten om er een succes van te maken. De genodigden werden alvast verwend met een lekker drankje en hapje en een luxe goodiebag.

Kijk op hun websites voor meer informatie:

www.tandvoort.nl

www.renewclinic.nl

www.moonclinic.nl