Vrijdag 10 november Verwendag voro mantelzorgers
Vrijdag 10 november Verwendag voro mantelzorgers

Verwendag op Dag van de Mantelzorg

Actueel

Vrijdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Een dag van aandacht en waardering voor iedereen die voor een naaste zorgt. Mantelzorgers doen iets heel bijzonders. De gemeente Zandvoort staat daar graag bij stil en doet dat met een welverdiende verwendag. Op deze dag draait het om de mantelzorgers!

Mantelzorgen is geen keuze, het overkomt je. Veel mantelzorgers combineren het mantelzorgen met werk, studie en/of een gezin. Zij nemen veel zorg op zich en dat mag gezien worden. Naast waardering zijn regelmatige momenten van respijt belangrijk om de zorg beter vol te kunnen houden voor mantelzorgers. Wandelen, met een vriend of vriendin naar de bioscoop, genieten van een lekker kopje koffie met taart, het zijn maar een paar manieren om je te ontspannen. 

Tandem, Centrum voor Mantelzorgondersteuning, heeft daarom, namens de diverse gemeentes in de regio, alle bij Tandem geregistreerde mantelzorgers uitgenodigd om te genieten voor een ontspannen ‘moment voor jezelf’. Zij kunnen op deze feestelijke dag genieten van een heerlijke High Tea, een workshop yoga, wandelen met een stadsgids, samen naar de film in de Filmkoepel of lachen om cabaret!

Kijk voor meer informatie over mantelzorg en de ondersteuningsmogelijkheden op www.tandemmantelzorg.nl.