Nienke Schuttelaar-Berkhout
Nienke Schuttelaar-Berkhout

Zandvoortse in finale van ‘Freelancer of the Year Awards 2023’

Actueel

Met de ‘Freelancer of the Year Awards’ wordt jaarlijks gezocht naar de beste zzp’er van Nederland. Voor de verkiezing van dit jaar is de in Zandvoort woonachtige Nienke Schuttelaar-Berkhout een van de tien finalisten. 

Onderzoeksbureau Panteia heeft Nienke gekozen uit de vele kandidaten om te strijden voor de titel ‘Freelancer of the Year 2023’ en ook de publieksprijs ligt nog voor het grijpen. De publieksprijs gaat naar de finalist met de meeste impressies, likes en shares op zijn of haar pitchvideo. Deze pitchvideo hebben alle finalisten aan het begin van de verkiezing al opgenomen, om kandidaat te kunnen worden voor de verkiezing van 2023. Stemmen op de pitchvideo van Nienke kan via de LinkedIn-pagina van FOTY Awards.

De FOTY Awards worden inmiddels al meer dan 10 jaar georganiseerd. Deelname wordt vooral ervaren als een mooi en leerzaam avontuur. De winnaar mag een jaar lang gratis in een leaseauto rijden. Daarnaast zijn er nog mooie prijzen voor de beste startende ondernemer en de Publieksprijs.