Aan de wandel tijdens de Wandel4daagse
Aan de wandel tijdens de Wandel4daagse Foto: archieffoto

Wandel4daagse 2023 in laatste week juni

Actueel

Na een aantal jaren van afwezigheid kan er volgende maand weer vier dagen achtereen gewandeld worden in de Wandel4daagse Zandvoort. De Stichting Zandvoortse Vierdaagse heeft voor dinsdag 27 juni tot en met vrijdag 30 juni vier afwisselende parcours uitgestippeld.

De wandelingen gaan door Zandvoort en de mooie omgeving. Ook de honden kunnen weer mee op pad, speciaal voor de viervoeters zorgt Rio’s Dierenspeciaalzaak voor koekjes en water langs de routes. 

Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 5 km of 10 km, bij beide routes is halverwege een rust- en controleplaats. Elke avond wordt tussen 18.30 en 19.00 uur gestart vanuit het dorp bij de Protestante kerk aan het Kerkplein, bij de ingang aan de Poststraat. Op vrijdag 30 juni start de 10 km een half uur eerder namelijk om 18.00 uur, de 5 km gewoon om 18.30 uur. Wie elke avond zijn stempeltje heeft gehaald, krijgt op vrijdag een welverdiende medaille.

Deelnemerskaarten voor deze 22e editie van de Zandvoortse Wandelvierdaagse kosten € 6 in de voorverkoop en zijn vanaf 1 juni verkrijgbaar op de volgende locaties: Rabbel op het LDC plein (Blauwe tram), Bruna Grote Krocht, Shell pompstation Dr. Gerkestraat en voor de honden bij Rio’s dierenspeciaalzaak op de Grote Krocht. Het is ook mogelijk om kaarten bij de start te kopen, maar dan zijn ze 1 euro duurder namelijk € 7.

Kom vooral lopend of anders fietsend naar de startlocatie. Voor parkeren wordt verwijzen naar de LDC parkeergarage of parkeerterrein De Zuid (850m lopen naar de kerk). Kijk voor meer informatie op de website www.zandvoortse4daagse.nl.