Vers gebakken vis op de traditionele vismaaltijd
Vers gebakken vis op de traditionele vismaaltijd Foto: 2022-Irma de Jong

Kaartverkoop Theo Hilbers Vismaaltijd begonnen

Actueel

Vrijdag 9 juni kan men weer aanschuiven bij de traditionele Theo Hilbers Vismaaltijd op het Gasthuisplein. De vismaaltijd met garnalenkroketjes en een grote moot verse kabeljauw met toebehoren zal ook deze keer worden verzorgd door Kroon Vis en worden uitgeserveerd door de Wapenzangers die tevens de muzikale omlijsting verzorgen.

De traditie begon ruim vijftig jaar geleden toen Theo Hilbers in samenwerking met onder meer folklorevereniging De Wurf voor het eerst een vismaaltijd op het Gasthuisplein organiseerde. Als eerbetoon aan zijn overleden vader blies Erwin Hilbers de traditie nieuw leven in en dit jaar is alweer de twaalfde editie van ‘de moderne vismaaltijd’ op de tweede vrijdag van juni in samenwerking met Het Wapen van Zandvoort.

Kaarten voor de vismaaltijd inclusief een vloeibare consumptie kosten € 15 pp en zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Bruna Balkenende op de Grote Krocht. Groepen van vier personen en meer kunnen er zich van verzekeren dat zij met elkaar aan dezelfde tafel zitten door daar vooraf een verzoek toe te mailen naar erwinhilbers@gmail.com of telefonisch en de app via 06-2829 2794. Ook in geval van een reservering moet men zelf de kaarten bij de Bruna ophalen.

Theo Hilbers Vismaaltijd – vrijdag 9 juni – aanschuiven vanaf 17.00 uur en het uitserveren van het voorgerecht begint om 18.00 uur. Drie weken later op vrijdag 30 juni zal er een speciale Theo Hilbers Vismaaltijd worden opgediend voor bewoners van Het Huis In De Duinen.