Afbeelding
Foto: Vers gebakken vis op de traditionele vismaaltijd

Theo Hilbers Vismaaltijd was ouderwets lekker

actueel

De honger naar vis was groot. Twee jaar lang kon de Theo Hilbers Vismaaltijd door corona niet doorgaan. Maar afgelopen vrijdag was het weer zover! Meer dan tweehonderd Zandvoorters (plus enkele buitenstaanders) waren naar het Gasthuisplein gekomen om te genieten van vers gebakken kabeljauw.


Normaal kreeg iedereen vooraf een vissoepje, maar die was nu vervangen door garnalenkroketjes. Het was een hele opgave voor de bakkers van Kroon om de vis bij iedereen op tafel te krijgen, maar uiteindelijk is het met veel inspanning gelukt. Erwin Hilbers, die de organisatie van de traditionele vismaaltijd van zijn vader heeft overgenomen, keek met veel voldoening terug op deze avond, die mede door het prachtige weer een groot succes was. En niet te vergeten door de hulp van veel vrijwilligers, die de vis aan tafel bracht, en de crew van ’t Wapen van Zandvoort, die er voor zorgde dat de vis kon zwemmen…