Wijn aan Zee in het Stationsgebouw
Wijn aan Zee in het Stationsgebouw

Wijn aan Zee is een Wijnwinkel en Wijnbar

Actueel

Kristi Gansner is vinoloog en eigenaar van Wijn aan Zee op het Stationsplein. Bij haar kun je terecht voor alles wat met wijn te maken heeft. 

Wijn aan Zee heeft een prachtig assortiment wijnen voor zowel horeca als particulieren en organiseert wijncursussen, wijnproeverijen en exposities. In 2020 is de Wijn aan Zee Wijnwinkel met Wijnbar geopend op het Stationsplein. Een prachtig monumentaal pand in het oude stationsgebouw met een ruim terras voor de deur! 

Vrijdagmiddagborrel

Wijn aan Zee heeft een uitgebreide wijnkaart en diverse wijnen die je per glas en/of per fles kunt bestellen. Daarnaast kun je op vrijdagmiddag ook de wijn van de week en de specials per glas bestellen. 

Wijnproeverijen

Een aantal keer per maand organiseert Wijn aan Zee een wijnproeverij. Elke keer met een ander thema zoals Italië, Spanje of rosé. Een avondvullende proeverij waarbij acht wijnen worden geschonken met bijpassende hapjes. Eten op voorhand is niet nodig. 

Wijn aan Zee Wijndoos

Elk kwartaal verschijnt de Wijn aan Zee wijndoos met daarin zes wijnen die door Kristi uitgezocht worden. Passend bij het seizoen en voorzien van omschrijvingen en bijpassende recepten. Een leuke manier om kennis te maken met verschillende wijnen. De wijndoos is een stuk voordeliger dan wanneer je de wijnen los zou kopen. 

Tasting Sundays

Een aantal keer per jaar organiseert Wijn aan Zee samen met chefkok Peter Batelaan een Tasting Sunday waarbij een 5 gangen menu geserveerd wordt. Vinoloog Kristi Gansner serveert er bijpassende wijnen bij. De eerstvolgende Tasting Sunday is op zondag 4 juni en het thema is Italië.

Openingstijden

Wijn aan Zee is geopend van woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur. Op vrijdag en bij mooi weer blijft het terras/de wijnbar langer open! 

Gegevens

Wijn aan Zee, Stationsplein 10, 2041 AB Zandvoort, M 06-25425318, info@gansnerlotte.nlwww.wijnaanzee.net

Aanmelden voor proeverijen, wijncursussen of Tasting Sundays kan via de website. Wil je je aanmelden voor de Wijn aan Zee nieuwsbrief? Stuur dan een mailtje. Of volg ons op Instagram of Facebook! 

Ik hoop je gauw te zien!

Kristi Gansner

Lid van Zandvoort Business Ladies