Afbeelding

Doe mee met het Race Festival!

Actueel

Van 25 t/m 27 augustus vindt de F1 Heineken Dutch Grand Prix weer plaats in Zandvoort. En natuurlijk viert heel Zandvoort dit feestje weer mee. Bewoners versieren hun huizen en ondernemers kunnen meedoen aan de activiteiten. 


De organisatie van de activiteiten rondom de Dutch Grand Prix is in handen van de Stichting Zandvoort Beyond en vanaf 2023 is het ‘Zandvoort Beyond Festival’, omgedoopt tot het ‘Race Festival’.

Anders dan afgelopen jaar, zullen de activiteiten dit jaar korter voor de Dutch Grand Prix beginnen en hierdoor minder lang duren. De activiteiten vinden plaats van 14 tot en met 27 augustus 2023.

De voorbereidingen hiervan zijn inmiddels in volle gang en voor ondernemers nadert de deadline om zijn of haar activiteit of evenement aan te melden.

Voor activiteiten die buiten hun eigen exploitatie vallen is een vergunning nodig en dat kan in de periode 14 t/m 27 augustus ALLEEN via Stichting Zandvoort Beyond

Aanmelden
Aanmelden van een vergunning plichtige activiteit kan tot uiterlijk 15 maart (Let op: dit is belangrijk vanwege de vergunningaanvraag!). Aanmelden van andere activiteiten t.b.v. communicatie kan tot 1 juni.
Wil je jouw activiteit aanmelden of heb je vragen, stuur dan een mailtje naar info@zandvoortbeyond.nl. Meer informatie vind je als ondernemer ook op het Ondernemersplatform Zandvoort