Afbeelding
Foto: Verkiezingsposter van Jong Zandvoort

Jong Zandvoort gaat vol gas de verkiezingen in!

actueel

Ook Jong Zandvoort heeft haar verkiezingsprogramma gepresenteerd. Lijsttrekker Jerry Kramer: “Wij denken niet in termen van links of rechts. We hebben een programma met oplossingen voor de woningnood, kansen voor ondernemers en aandacht voor klimaat en duurzaamheid. De jeugd heeft de toekomst en die toekomst gaan we met enthousiasme vol gas in!”


Jong Zandvoort heeft een aantal speerpunten waarin zij onderscheidend is van andere partijen. Te beginnen met het in ere herstellen van de naam Zandvoort aan Zee. Maar ook doorbouwen op het succes van de F1 en zorgen dat de Formule E naar Zandvoort wordt gehaald.


Jong Zandvoort is trots op het strand. Daarom moeten de stranden schoon zijn en komt er zerotolerancebeleid voor groepen die overlast geven. In de kernen Zandvoort en Bentveld wil Jong Zandvoort minimaal 1.000 nieuwe bomen planten om groener te zijn, maar ook om rekening te houden met nieuwe klimaat uitdagingen.


Kramer: “Samen met de ondernemers gaan we zorgen voor spetterende evenementen voor jong en oud, maar ook voor voldoende nachtrust voor de direct omwonenden. De precariobelasting schaffen we af, want dat past niet bij een bruisende badplaats.” Jong Zandvoort wil ook meer in gesprek met inwoners over wat voor hen belangrijk is, zoals parkeerbeleid en inrichting openbare ruimte. Tot slot wil Jong Zandvoort ervoor zorgen dat onze jeugd meer invloed krijgt. “Want in Zandvoort doen we het samen!”


Kim Göransson, de nummer 2 op de lijst: “Onze jeugd is actief in veel verenigingen en bij evenementen. Door Corona heeft hun ontwikkeling twee jaar stil gestaan. Ik wil daar meer aandacht voor in de gemeenteraad. Omdat ze het waard zijn!”