Mooie foto's beschermen de tafel
Mooie foto's beschermen de tafel Foto: Gillis Kok

Nieuwe wrap over picknicktafel Kroon Vis

Algemeen

De picknicktafel bij het mobiele visrestaurant van Jaap Kroon op Boulevard Paulus Loot heeft een nieuwe wrap gekregen. Kroon had vorig jaar zijn betonnen picknicktafel, waarvan hij voor de helft eigenaar is en de gemeente van de andere helft, met een plastic laag laten inpakken maar kreeg daar commentaar op van de gemeente.

Nieuwe wrap over picknicktafel 

“Door de tafel in te pakken is hij veel beter schoon te maken en komen er geen vetvlekken op het beton. Die trekken erin en krijg je nooit meer weg;, was zijn argumentatie. De Zandvoortse bestuurders waren het niet met hem eens, althans niet met de wrap die hij erop had laten zetten: met zijn logo erop. 

Kroon werd gesommeerd de wrap weg te halen, met als argument dat het niet passend was in het straatbeeld. Bedrijfscontactfunctionaris Hilly Jansen ging zich ermee bemoeien, zij vond het idee namelijk uitstekend en heeft in de tussentijd een nieuw ontwerp ingediend dat wel de goedkeuring van het college kreeg. Die wrap is ondertussen gemaakt en geplaatst. Een wrap met oud Zandvoortse afbeeldingen ligt nu te schitteren als tafelkleed. Jaap Kroon blij, college blij.