Weer duizenden bekers ijs gewonnen in Zandvoort
Weer duizenden bekers ijs gewonnen in Zandvoort Foto: zandvoortsecourant.nl

Weer duizenden bekers ijs gewonnen in Zandvoort

Algemeen

De IJsprijs van de Postcode Loterij is gevallen op wijkcode 2041. Dat betekent dat 2493 winnaars vanaf volgende week een beker ijs ontvangen. 
 
Inwoners van Zandvoort die in de apriltrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een beker Ben & Jerry’s ijs. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.
 
De samenleving wint altijd
Bij de Postcode Loterij is je postcode je lotnummer en winnen mensen prijzen met hun buren. De helft van ieder lot is bestemd voor goede doelen. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers is er het afgelopen jaar ruim 302 miljoen euro uitgekeerd aan 90 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.
 
Ben & Jerry’s
Ook Ben & Jerry’s laat al jarenlang een sociaal gezicht zien door continu initiatieven te ontwikkelen om de wereld te verbeteren. Zo helpt Ben & Jerry’s War Child Nederland in het bereiken van een vreedzame toekomst voor oorlogskinderen. Per verkochte ijsbeker ‘Peace of Strawberry Cheese Cake’ doneert Ben & Jerry’s 0,25 euro aan War Child.