Afbeelding

Woning energiezuinig maken? Maak een afspraak met een expert!

Actueel

Gemeente Zandvoort organiseert maandelijks een spreekuur over het energiezuinig(er) maken van de eigen woning. Maak kosteloos een afspraak met de experts van het Duurzaam Bouwloket en kom langs op het gemeentehuis.

Uw huis energiezuiniger maken zorgt voor een lagere energierekening, meer comfort en vaak een hogere woningwaarde. Maar waar te beginnen? Wat zijn de beste maatregelen? Welke subsidies zijn beschikbaar? De adviseurs van het Duurzaam Bouwloket beantwoorden al uw vragen over het energiezuinig maken van uw woning.

Duurzaam Bouwloket

Het Duurzaam Bouwloket is een onafhankelijk en professioneel energieloket zonder winstoogmerk waar u met alle vragen over duurzaam (ver)bouwen, energiebesparing en het opwekken van energie terecht kunt. Maandelijks verzorgt Duurzaam Bouwloket een spreekuur op het gemeentehuis van Zandvoort. Donderdag 18 april van 17.00 tot 20.00 uur is de volgende.

Een onafhankelijk adviseur van Duurzaam Bouwloket adviseert u daar tijdens een persoonlijk gesprek welke maatregelen u kunt nemen om uw woning stapsgewijs energiezuinig, comfortabel en aardgasvrij te maken. Ook kunt u terecht met al uw vragen. Het gesprek is gratis en duurt ongeveer een half uur.

Inschrijven

Het eerstvolgende spreekuur van het Duurzaam Bouwloket vindt plaats op 18 april 2024 van 17.00 tot 20.00 in het gemeentehuis van Zandvoort aan de Swaluëstraat 2. Aanmelden is noodzakelijk en kan op duurzaambouwloket.nl/spreekuur-zandvoort. Kunt u niet op 18 april of zijn er geen plekken meer vrij? Dan kunt u zich ook aanmelden voor een van de andere data, altijd op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur: 30 mei, 27 juni, 26 september, 24 oktober, 21 november, 19 december