De centrale balie van de gemeente
De centrale balie van de gemeente

Hulp voor gedupeerden van toeslagaffaire in Zandvoort

Actueel

Door de affaire met de kinderopvangtoeslag raakten veel ouders en hun kinderen in ernstige problemen. Ook in Zandvoort kregen inwoners te maken met schulden, stress en gezondheidsproblemen. Een hulpteam helpt bij vragen over bijvoorbeeld werk, school en geld.

Het hulpteam kinderopvangtoeslag van de gemeente Zandvoort bestaat uit specialisten die gedupeerden van de kinderopvangtoeslag ondersteunen. Ze ondersteunen bij vragen over bijvoorbeeld werk, gezondheid, opleiding en financiën. 

Alle kinderen van gedupeerden hebben een brief gekregen, of krijgen die nog, van de Belastingdienst over de Kindregeling. Het hulpteam van de gemeente kan kinderen van gedupeerde ouders bijvoorbeeld hulp bieden bij vragen over onderwijs, werk of bij geldproblemen. Lees meer over de Kindregeling van de Belastingdienst op de website www.kindregelingvoorjou.nl

Contact

Het hulpteam kinderopvangtoeslag is te bereiken via het algemene nummer van de gemeente: 14 023. Als u zegt dat u belt voor het hulpteam kinderopvangtoeslag, wordt u (op werkdagen) binnen 24 uur teruggebeld. U kunt ook een e-mail sturen met uw vraag naar: toeslagenaffaire@zandvoort.nl. Geef dan graag ook uw telefoonnummer door zodat de gemeente contact met u kan opnemen.