PvdA en GroenLinks nemen boom 'Willem' mee op campagne
PvdA en GroenLinks nemen boom 'Willem' mee op campagne Foto: Zandvoort Inside

GroenLinks en PvdA voeren samen campagne in Zandvoort

Actueel

‘Samen kan het’. Onder dat motto dragen beide partijen uit dat zij vinden dat het beter, eerlijker en schoner moet én kan in Nederland en in Zandvoort. PvdA en GroenLinks voeren samen campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen op 22 november.

PvdA Zandvoort en GroenLinks Zandvoort voeren deze periode samen campagne. De aftrap vond op zaterdag 4 november plaats in Zandvoort Noord. Op woensdag 15 november staan de campagnevoerders in groene en rode jassen op de weekmarkt en op zaterdag 18 november op het Raadhuisplein, om met voorbijgangers in gesprek te gaan.

“Wij staan voor een rechtvaardig klimaatbeleid, bestaanszekerheid, herstel van vertrouwen en democratie, een bloeiende natuur en landbouw, goede publieke voorzieningen en een sterk en sociaal Europa. Dat is niet alleen belangrijk voor onszelf, maar vooral ook voor de generaties na ons”, aldus Maaike Koper, fractievoorzitter van PvdA Zandvoort.

“Als symbool dat het ook in Zandvoort groener kan én moet torsen we bij de campagne ‘Willem’ mee, een door ons op de groei gekochte boom. We zullen deze meerstammige kurkeik na de campagne aan de gemeente Zandvoort aanbieden”, voegt El Gebaly van GroenLinks Zandvoort toe.