De Zandstromers gaan regelmatig samen naar het strand
De Zandstromers gaan regelmatig samen naar het strand

Zandstroom-jubileum wordt een gezellige fiësta

Actueel

Zandstroom is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een bruisende, toonaangevende ‘club’. En wat is er in die tijd veel gebeurd, beleefd, gegroeid, ontwikkeld en ontstaan bij Ontmoetingscentrum Zandstroom aan de Thorbeckestraat. Om dat te vieren is er vrijdag 22 september een bijzonder fiësta in de dorpskerk aan het Kerkplein. Iedereen is van harte welkom, want samen is het leven leuker!

Iedereen is bij Zandstroom welkom. Dat is één van de krachten van dit kleurrijke, innovatieve centrum. Tijdens de vele gastvrije en gezellige momenten zie je alle ‘clubleden’ genieten en van betekenis zijn. Er is een duidelijke ideologie en er is geen onderscheid tussen haperend en niet-haperend. Gedurende het maandelijkse Zandstroom-Open, elke 4e woensdag van de maand, ontstaat één grote vrolijke familie. En niet alleen dan, het is de dagelijkse realiteit. Een van de vele belangrijke motto’s die ze hanteren is: ‘Vandaag begint je leven als acteur’. Wil je weten wat de Zandstromers daarmee bedoelen? Meld je dan vooral aan voor de muzikale fiësta bij de leukste ‘club’ van Zandvoort. 

De Zandstroom-fiësta is op vrijdag 22 september van 13.30 tot 16.00 uur (inloop 13.15 uur) in de Protestantse kerk, ingang Poststraat 1. Iedereen is van harte welkom. Wel graag even aanmelden via j.joosten@zorgbalans.nl met vermelding van het aantal personen.