Afbeelding
Foto: Beeld: Politie

Getuigen gezocht voor beroving pizzabezorger

Actueel

Een 17-jarige pizzabezorger is op dinsdag 5 september rond 20.10 uur van zijn bestellingen beroofd. De politie is op zoek naar informatie over het incident en roept getuigen op zich te melden. 

De jongen werd in de Van Speijkstraat van zijn fiets getrapt en liep door de val een hoofdverwonding op. De dader is er vandoor gegaan met de bestelling uit de pizzakoffer. Mogelijk gaat het om meerdere daders, dat is niet duidelijk. Ook is er geen signalement bekend. Het slachtoffer is nagekeken door ambulancepersoneel en hoefde niet naar het ziekenhuis gebracht te worden. 

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Ook als iemand op een andere manier weten wie bij deze beroving betrokken is/zijn, dan wordt verzocht contact op te nemen. Dat kan eventueel ook via Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, zoals van een deurbel met camera, vanuit die buurt op dat tijdstip. Deze beelden kunnen worden geüpload via het tipformulier van de politie, onder vermelding van dossier 2023191635.